Design webu, grafické návrhy

Návrh a realizace webových stránekStudie, tvorba grafických návrhů a zpracování do HTML, včetně prizpůsobení k již fungujicí webové prezentaci.

Migrace webu, údržba webu

Refresh webuÚdržba i aktualizace webových stránek, převod statických webů na redakční systémy, opravy webů a řešení funkčních nedostatků.

Moderní webové technologie

film+dbNasazení redakčních systémů, realizace e-shopu pomocí open source software, propojení webů s informačnímy systémy, automatická publikace, přebírání obsahu.

Tvorba šablony - Joomla

Nabízím převod grafických návrhu do šablony pro CMS Joomla, včetně šablon responzivních.

web-r1
Pro společnost IMPER, provozující web s nabídkou rozsáhlé databáze firem a živnostníků, byl proveden návrh a realizace šablony pro CMS Joomla! (1.5), s požadavky na validní HTML kód.

web-r1
Pro stavební společnost PERSTAV, byla vytvořená šablona z grafického návrhu a naplněn redakční systém kompletním obsahem.

 

web-r3
Pro Základní uměleckou školu v Rychnově nad Kněžnou, s využitím grafických prvků, jenž navrhli sami studenti, vytvořen grafický návrh a následně realizována šablona pro CMS Joomla, včetně instalace, nastavení, doprogramování specifického chování redakčního systému a zaškolení obsluhy.

 

Další reference


Nabízím i externí formu spolupráce - ať už v roli konzultanta, nebo realizátora Vašeho projektu či pouze šablony. 
V případě zájmu - kontaktujte mne